Sök

Cocktailbok The Dead Rabbit Drinks Manual

Författare: Sean Muldoon, Jack McGarry, Ben Schaffer

Hemliga recept och barhistorier från två Belfast-killar som erövrade cocktailvärlden

Dead Rabbit Grocery & Grog i Lower Manhattan har dominerat barbranschen och mottagit pris efter pris, inklusive Bästa amerikanska cocktailbar, Världens bästa cocktailmeny och Världens bästa dryckesutbud. Nu har den hyllade baren sin första cocktailbok, The Dead Rabbit Drinks Manual, som, förutom sina uppfinningsrika recept, också detaljerar grundaren Sean Muldoon och barchefen Jack McGarrys inspirerande resa från luffare till rikedom som började i Irland och har fört dem till toppen av cocktailvärlden.

Liksom barinredningen är Dead Rabbits prisbelönta drinkar en nigning till "Gangs of New York"-eran. De varierar från fizzes till cobblers till toddies, var och en med sin egen historiska inspiration. Det finns även recept på gemenskapspuncher samt ett helt kapitel om absint. Förutom recepten och deras bilder inkluderar denna stilfulla och snygga bok fotografier från själva baren så att läsarna kan få en glimt av Dead Rabbits klassiska värld. Sean Muldoon och Jack McGarry var tidigare barchefar på The Merchant Hotel i Belfast.

The Dead Rabbit Drinks Manual