Variant av en klassiker
Kula Negroni
Kula Negroni är en variant av en klassisk Negroni, skapad av bartendern Julie Reiner, när hon jobbade på den ikoniska New York-baren Clover Club. I hennes version har röd vermouth bytts ut mot vit, och drinken har fått en fruktig twist i form av jordgubbsinfunderad Campari.
Recept på Kula Negroni
1 drink
Ingredienser
- ginJulie använder Tanqueray
- 3 cl
- bianco vermouth
- 3 cl
- jordgubbsinfunderad Campari
- 3 cl
Garnering
- Jordgubbsskiva
Gör så här
- Rör alla ingredienser i ett rörglas med is.
- Sila upp i ett Old Fashioned-glas med en stor isbit och garnera med en jordgubbsskiva.
Jordgubbsinfunderad Campari:
- Rensa och skiva en låda jordgubbar.
- Lägg de i en stor glasburk och häll i en flaska (70 cl) Campari.
- Låt stå i rumstemperatur i tre-fyra dagar.
- Sila upp på en flaska genom ett kaffefilter.